SvijetVideo klipoviVijestiZabava

VIDEO: Muškarac uništio svoj tek kupljeni Mercedes štapom za golf

Kada kupite Mercedes koji stoji više od 150.000 eura zadnja stvar koju očekujete jest da će vam se pokvariti i to vrlo brzo. E pa upravo to se desilo jednom vlasniku u Južnoj Koreji.

Naime, nepoznati čovjek je izgubio strpljenje, uzeo štap za golf, pozvao tv ekipu i potpuno uništio svoj automobil. Navodno je imao problem s gašenjem automobila. Nakon što je preuzeo svoj superluksuzni S63 AMG i napravio par krugova, primijetio je da vozilo ima fatalnu grešku. Čak mu se četiri puta ugasio.

Vratio se u trgovinu na servis, ali zaposlenici nisu uspjeli pronaći problem u automobilu. Kada se njegov auto ponovo ugasio dok je vozio svog petogodišnjeg sina i trudnu suprugu, zatražio je od prodavača da mu daju potpuno novo vozilo, kako je bilo dogovoreno s direktorom trgovine. Međutim, direktora nije bilo taj dan, i vlasnik Mercedesa je – ‘pukao’. Parkirao je S63 AMG ispred prodavnice automobila i krenuo ga uništavati.

Nakon što je snimka demoliranja automobila postala viralna po objavi jednog od prolaznika, u cijelu su se priču uključile i televizijske kuće zatraživši vlasnika da za potrebe snimanja još malo izudara auto.

[su_youtube url=”https://youtu.be/7_s8PaZYD6A”]

avaz.ba

Tags

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close