DDZIR

3 stvari kojima uspješne žene straše muškarce

SVATKO je već vjerojatno čuo za onu: “Ma on te se boji jer si uspješna” – iako uvijek tvrdimo da muškarci koji se boje snažnih žena i nisu neki muškarci, ponekad je ipak barem dio krivnje na ženi. Ovo su stvari koje uspješne žene rade, a zbog kojih čak i pravi muškarci ponekad znaju pobjeći.

Umanjuju svoj uspjeh

Muškarac kojeg privuče uspješna žena zna zbog čega mu se ona sviđa, no postoje žene koje iz straha da će muškarac pobjeći od njih počinju glumiti da su nešto što nisu. Poučene neuspjesima iz prošlih veza, neke će žene pokušati umanjiti svoj uspjeh kako se muškarac ne bi preplašio. To nikako nije dobar potez jer onaj koji se boji uspjeha ionako neće dugo ostati, a onaj kojemu se žena svidjela baš takva kakva je će odjednom dobiti dojam da je njena samouvjerenost bila samo laž.

Pokušavaju ga kontrolirati

Kad je u pitanju posao, uspješne žene znaju točno što žele i kako to dobiti, a problem nastaje u trenutku kad se tako počnu ponašati i u vezi. Žene koje su navikle kontrolirati situaciju u poslovnom svijetu često će pokušati isto raditi i sa svojom boljom polovicom, a upravo će ta polovica zbog toga možda htjeti pobjeći.

Rade previše

U filmovima su radoholičari češće muškarci, ali jako puno žena također igra za taj team. Uspješne žene koje puno rade često moraju birati između posla i ljubavi, a muškarci koji su s njima u vezi mogu se zbog toga osjećati nebitno.

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close