DDZIR

Ako vjeruješ u ove mitove, nikad nećeš pronaći ljubav

NEKI su mitovi o vezama i ljubavi toliko rašireni da često zaboravljamo razmisliti imaju li ikakve veze sa stvarnim stanjem stvari. Ako vjeruješ u ove mitove, ljubav će te zaobilaziti u širokom luku.

Muškarci se boje snažnih žena

Svaka je samouvjerena i snažna žena barem jednom čula priču o tome kako je se muškarci sigurno boje. Neke od njih će zbog toga pokušati sakriti svoj karakter i pokušati uklopiti u kalup sramežljive, nesigurne žene koja samo traži čvrstu ruku. Naravno da postoje pripadnici muškog roda koji se boje snažnih žena, ali to srećom uopće nisu muškarci.

Osjećaji će otjerati frajera

Pokazivanje osjećaja se često gleda kao nešto negativno, a žene se često upozorava da “smanje doživljaje”, ako žele zadržati muškarca. Istina je da neki muškarci ne znaju što raditi sa ženom koja se ne boji pokazati svoje osjećaje, ali srećom, većina ih se snađe nakon prvog “šoka”.

Postoji jedna savršena osoba za svakog od nas

Zbog ovog mita žene često odbijaju muškarce koji se trude oko njih i čekaju onog jednog, pravog, koji će imati sve kvalitete s popisa idealnog muškarca. Idealan muškarac ne postoji, ali možeš napraviti idealnog muškarca za sebe ako daš šansu onom koji nije idealan.

Tko čeka, dočeka

Ako si jedna od onih koje vjeruju u mit da će te ljubav kad-tad pronaći ako vjeruješ u nju, mogla bi se načekati. Ljubav te možda stvarno čeka iza ugla, ali ako samo sjediš doma i nikada ne pogledaš iza tog ugla, neće te čekati zauvijek.

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close