DDZIR

Greške koje muškarci rade pri uletima

MUŠKARCIMA definitivno nije lako – s jedne strane, potičemo ih da nam priđu i započnu razgovor, a s druge, često taj razgovor glatko odbijemo i ponašamo se vrlo nepristuačno. No, to ne znači da muškarci ne rade greške upravo pri tim uletima. Ovo su one najčešće.

Misle da smo tu zbog njih

Sasvim je OK ako muškarac priđe ženi i započne razgovor, ali jedna od najčešćih grešaka je to što ne otiđu kad postane očito da žena nije zainteresirana. Mnogi muškarci puno više razmišljaju o tome što ONI žele nego o tome što žena želi, pa često ignoriraju znakove da žena stvarno ne želi nastaviti razgovor.

Krivo vrijeme i mjesto

Ulet na šanku je sasvim prihvatljiv – ulet nasred ceste je ipak malo čudan. Iako je vani to relativno popularan pristup, muškarci u ovakvim situacijama često izvise, jer žena koja hoda ulicom ili čeka tramvaj u većini slučajeva jednostavno nije otvorena za takve stvari.

Agresija

Svaka žena je barem jednom doživjela agresiju od strane muškarca koji joj je uletio i odbio prihvatiti da nije zainteresirana. Ulet podrazumijeva mogućnost prihvaćanja i odbijanja, a obje situacije treba odraditi dostojanstveno. Neki muškarci jednostavno ne mogu prihvatiti da žena nije oduševljena njihovom pojavom pa se agresivno nameću.

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close