DDZIR

Koliko često žene glume org*zme?

NIJE tajna da žene glume o*gazme. No, koliko često to rade?

Istraživanje je provedeno na 2300 žena, a ono je pokazalo nekoliko zanimljivih činjenica o ženskom or*azmu.

Kao prvo, ono je otkrilo kako je 63 posto žena barem jednom u životu odglumilo or*azam, a njih 15 posto to čini redovito. U prilog tome ide i činjenica kako je muškarcima često vrlo teško otkriti kada žene glume.

28 posto njih to čini kako ne bi povrijedile ego svog partnera, a 27 posto njih na taj način želi što prije završiti se*s, s obzirom da su svjesne da neće doživjeti vrhunac.

78 posto žena uvjereno je kako je njihovom partneru stalo da one dožive vrhunac, a svega 6 posto manje žena otkrilo je da je imalo partnera, koji je prekinuo se*sualni odnos nakon vlastitog vrhunca.

39 posto žena or*azam doživljava tijekom mas*urbacije rukom ili se*sualnim pomagalom, njih 20 posto tijekom odnosa uz stimulaciju klitorisa, 15 posto bez stimulacije klitorisa, 12 posto tijekom o*alnog se*sa, a njih 9 posto tijekom simulacije klitorisa od strane partnera.

Najveći postotak ispitanica prvi or*azam doživjelo je između 17. i 19. godine života. Prije 11. godine to je doživjelo njih 10 posto, a 4 posto njih tek između 35. i 40. godine života.

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close