DDZIR

Zašto muškarci zovu, a dječaci tipkaju?

POZIV ili poruka – način na koji frajer komunicira s tobom otkriva puno o njegovom karakteru. Naravno da je ponekad jednostavnije poslati poruku nego nazvati, ali vrlo se često može čuti da pravi muškarac zove ženu, a da dječak tipka. Evo i zašto.

Poziv je SAD

Sve što se događa, događa se odmah i jako je malo vremena za reakciju – zato će dječaci radije birati neizravan način komunikacije, a muškarci će nazvati.

Nema muljanja

U poruci je lako muljati… “Nisam vidio” ili “krivo sam shvatio” kod poziva jednostavno nije opcija. Poziv je iskreniji, a dječaci često porukama znaju bježati od istine.

Poziv može biti čudan, ali je stvaran

Puno je lakše pročitati poruku, osmisliti odgovor i na taj način kontrolirati situaciju. Muškarac koji zove zna da stvari tijekom poziva mogu postati čudne, čak i pomalo neugodne, ali za razliku od dječaka, i dalje mu je važnije da je komunikacija stvarna, a ne manipulirana.

Romantično je

Jest da je poziv već pomalo staromodan način komunikacije, pogotovo uz sve silne aplikacije koje postoje, ali postoji nešto džentlmenski u pozivu na telefon (ili Skype). Tipkanje može biti zabavno, ali poziv je ipak poziv.

Dodatni kutak zabave:

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close