DDZIR

Muškarci otkrivaju pet stvari koje razlikuju dobar i loš s*ks

LJUDI ponekad vole reći: “S*ks je kao pizza. Čak i ako je loš, to je još uvijek dobro”. No, što razlikuje dobar i loš s*ks? Muškarci imaju odgovor.

1. Kemija

Želite li da seks bude dobar, mora postojati kemija između vas i morate biti u tome. Morate to željeti, koliko god to zvučalo kao klišej.

2. Opuštenost

Bit će čudno i neugodno, samo ako dopustite da bude tako, otkrivaju muškarci. I zato, prestanite se stresirati oko sitnica, poput npr. proizvodite li čudne znakove, primjećuje li on da niste savršeno depilirani ili da li vam se vidi celulit, koji ima baš svaka žena.

3. Predigra

Za neke ljude, putovanje je važnije nego samo odredište. Zato nemojte ići na zaobilaznicu. Drugim riječima, ne preskačite predigru, koja vas dovodi u s*xy raspoloženje.

4. Partner koji brine o vašem zadovoljstvu

Možete vidjeti ako vašeg partnera nije briga za ništa drugo osim njegovog zadovoljstva, što je ubojica svakog seksualnog odnosa.

5. Nove stvari

Najpoželjniji s*ksualni partneri su oni koji nemaju strah od isprobavanja nečega novog. Zato, komunicirajte, otkrivajte si želje i fantazije te si ih ispunjavajte.

Dodatni kutak zabave:

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close