LifestyleZdravlje

NIJE VJEŽBALA NI DAN: Smršala 50 kg za samo 10 mjeseci

NIJE VJEŽBALA NI DAN: Smršala 50 kg za samo 10 mjeseci

Lili objavila je na Imguru svoje fotografije prije početka dijete i nakon što je uspjela da smrša nevjerovatnih 50 kilograma. I to za samo deset mjeseci.

“Nisam ljekar. Odlučila sam se za ketogenu ishranu. Unosim oko 20-25 neto ugljenih hidrata dnevno. Zapravo, kada vaše tijelo ne može da koristi ugljene hidrate, mora da gori masti. Između 90 i 95 odsto mog unosa ugljenih hidrata dolazi iz povrća, sa velikom količinom proteina iz piletine, govedine, ćuretine… Za one koji traže razlog ili motivacije: samo počnite i ne varajte.

LILI

Bacila sam sve iz kući dva dana prije Božića i nisam se osvrtala. Šamar koji me je otreznio bio je kada sam stala na vagu i shvatila da imam 30 kilograma više nego što sam mislila. Bićete zahvalni sebi za godinu dana ili 10 mjeseci. Verujte mi. Planiram da izgubim još kilograma”, napisala je uz fotografiju Lili.

Šta je ketogena dijeta?

To je ishrana bogata proteinima i mastima, i praktično bez ugljenih hidrata. Ovakav način ishrane će dovesti tijelo u stanje ketoze pri čemu se ketoni koriste kao izvor goriva – umjesto glukoze.

Izvor: kurir.rs

Tags

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close