FOTOIspovestiZabava

Ispovest: Radim u kafiću i moram još da [email protected] sa par muškaraca…

Radim u kafiću i tu imam mesečno tek da platim kiriju, troškove i ostane mi par hiljada za život. Ali uz to kao dodatni prihod [email protected] sa par muškaraca, oko 5,6 puta mesečno i tu imam još 600 e kao još dodatnu platu, za tih 6 sati ukupnih viđanja u toku meseca, dok ne otvorim svoju firmu, samo štekam da ne moram to više raditi, osuđujte me ali beda i ekonomska kriza me je naterala na to.

Bonus ispovest:  Imam 22 godine i [email protected] sam sa mužem moje starije sestre. Njih dvoje su isto godište i imaju 38 godina. To je moja starija sestra, a mene su roditelji dobili kasno. Razmažena sam i navikla sam da imam sve, pa sam želela i njega. Zavela sam ga, a bila sam toliko ljubomorna da nisam ni bila svesna šta radim, sve dok se nije desilo. Od kada su se venčali, žive sami na Novom Beogradu, a ja sam ostala sa roditeljima u kući na periferiji grada. Samo o njoj pričaju, kako im trebaju kuhinjski elementi, krevet, šporet i još mnogo toga da bi se skućili. Na mene skoro da niko nije obraćao pažnju.

Venčali su se prošle godine u oktobru, a i dalje je sva pažnja usmerena ka njima. Stvari su postale mnogo gore kada su u avgustu javili da je u drugom stanju. Od tada roditelji neprestano pričaju o njima. Ja sam ta koja je pobesnela od ljubomore i htela sam da uradim sve da im pokvarim sreću, a to sam i uspela kada su došli kod nas na nekoliko dana jer su krečili stan. Zavela sam ga i [email protected] sa njim. On ne izgleda kao da se kaje. Po njegovom ponašanju, rekla bih da ovo nije bio prvi put da je prevario moju sestru, ali meni je mnogo teško. Prošlo je mesec dana od kada se to dogodilo i konstantno su mi te slike pred očima. Užasno se osećam, prljavo i nikada ne bih ponovo uradila tako nesto.

(ispovesti.com)

Dodatni kutak zabave:

https://www.youtube.com/watch?v=I5Iva0sWKt0

Tags

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close