MIXZONA

Kako prepoznati ženu kojoj je potreban s*ks? 8 tajnih znakova koji ih otkrivaju.

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali se*sa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom, prenosi ATV. Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima se*sa, a cijela poenta ovog intimnog čina je najpre uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmijeh na licu i jednostavno dobar osećaj koji se vidi.

Međutim, baš kao što se prepoznaje da se*sa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju. Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete da otkrijete da li krizira ili je se*sualno zadovoljna. Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i da učinite povodom toga.

Fizički znakovi apstinencije:

1.Pospanost – Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

2.Stariji izgled – Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih polnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može da izgleda starije nego što jeste.

3.Akne – Progesteron, koji telo proizvodi tokom se*sa, uklanja akne na licu.

4.Ponašanje – Žene kojoj treba se*s otkriva i njeno ponašanje. Nedostatak endorfina utiče na percepciju svijeta oko nje.

5.Bol – Često uzima lijekove protiv bolova. Žene koje se češće se*saju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom se*sa izlučuje se hormon oksitocin, koji deluje poput morfijuma pa ublažava bolove i grčeve.

6.Imunitet – Stalno je bolešljiva. Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za oko 30 procenata.

7.Zaboravnost – Redovno zaboravlja sve i svašta. Se*s utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

8.Nezadovoljna je sa samom sobom – Vjerovali ili ne, nedostatak se*sa utiče i na samopouzdanje.

Izvor: srbija-portal.info

Dodatni kutak zabave:

https://www.youtube.com/watch?v=I5Iva0sWKt0

Objave dana:

Ovo su najveći razlozi zašto ne možete zatrudniti. Nije neplodnost, već navika koju većina od nas radi…

Ispovest Dana: Kako sam postala ljubavnica svom bivšem suprugu? -Ovo je moja priča.

Vic: Ulazi neki moćni bilder u bus…

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close