MIXZONA

Dečku namestila zgodne bliznakinje da testira njegovu vernost: Kada je videla kako ih je “odradio” ostala je bez teksta

On je došao u njihovu kuću da popravi internet, ne znajući da ga kamera snima! “To Catch a Cheater” ili u prevodu “Uloviti varalicu” je Jutjub kanal koji otkriva koliko neko ceni svoju vezu. Osoba svom partneru smesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije. Ovog puta devojka je svom dečku smestila dvostruku nevolju – seksi bliznakinje.

On je došao u njihovu kuću da popravi internet konekciju, a ubrzo je krenulo zavođenje s njihove strane. Budući da je tamnoput, rekle su da “još nisu spavale sa crncem” i ispitivale ga da li je on ikad spavao s Azijatkinjama.

Momak je uspešno izbegavao njihovo flertovanje i nije poklekao čak ni kada su ga pitale koja ima veću guzu. Priznao im je da ima devojku, obavio svoj posao i otišao. U prevodu – prošao je test.

Ali, završetak videa je potpuno iznenađujuć! Devojka je otkrila da je u stvari ona ta koja vara dečka sa kolegom sa posla i da se nadala da će uhvatiti dečka u preljubi kako bi raskinula zbog toga. Pogledajte ceo događaj:

 

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close