MagazinSvijetVijestiZanimljivosti

NEMA ŠALE: Evo šta će vam se desiti ako pobjegnete sa časa u ovoj školi

Upravo tako dame i gospodo, sada kada vam je jasno, podignite ruke ako ste ikada pobegli iz škole. Imamo neki osećaj da je veliki broj ljudi upravo istegao ruku sada?
Većina nas je kao najgoru kaznu za bežanje sa časova dobila ukor ili smanjenu ocenu iz vladanja. Za razliku od alternativne disciplinske mere koje primenjuju profesori u Kini nad decom.Profesori u školi Ksiksiang su na udaru javnosti i medija zbog njihove šokantne taktike za rad sa učenicima koji beže sa časova. Ova sumorna fotografija pojavila se ove nedelje kada se jedan učenik vratio kući sa krvavim rukama.

Ovaj učenik, ali i drugi bili su podvrgnuti strašnom slučaju zlostavljanja nakon što su primorani da hodaju na rukama duže vreme kao kazna jer su pobegli iz škole.

Ovo pismo napisano je od strane učenika koji opisuju incident. Međutim, iznenađujuće je da oni mole svoje roditelje i školske zvaničnike da ne krive profesora, koji je samo stažista, zbog njihovih oštrih kazni. Svi su priznali da su bežali sa časova i podržavaju ovu neuobičajenu metodu discipline.

kazna2

Kurir.rs

Tags

POVEZANE OBJAVE

Back to top button
Close